S170 Navi – Professzionális porszívórobot flottamenedzsmenttelA világ első porszívórobotja flottamenedzsmenttel, amelyet professzionális padlótisztításra fejlesztettek.


Együtt erősebbek

Egyedülálló porszívórobot-koncepció, amelyet kifejezetten professzionális használatra fejlesztettek ki kemény padlóra és rövid bolyhos szőnyegekre, akár 300 m2/robotig.

Az S170 Navi forradalmasítja a professzionális padlótisztítást a nagy irodaházakban (bankok, biztosítótársaságok, szoftvercégek, kormányok, ...), a szállodaiparban, egészségügyi intézményekben, sétahajókon és még sok más területen.

Kifejezetten az egyes kis és közepes méretű felületekhez készült, és a cserélhető porzsákokkal ellátott dokkolóállomásnak köszönhetően akár hosszú ideig is használható emberi beavatkozás nélkül. Az S170 Navi igény szerint vagy ütemezetten, a nap 24 órájában, teljesen önállóan tisztít.

Intelligens dokkolóállomás

Még nagyobb önállóság az intelligens töltő- és szívóállomásnak köszönhetően.

Minden Cleanfix S170 Navi porszívórobot alapfelszereltségként intelligens dokkolóállomással rendelkezik. A dokkolóállomás automatikusan feltölti a robot akkumulátorát és kiüríti a szeméttartályt. Az elszívás során összegyűjtött por és szennyeződés biztonságosan tárolódik a könnyen cserélhető porzsákban.

Ezzel a dokkolóállomással (szervizállomás) minimálisra csökkenthetjük a takarító személyzet kézi beavatkozásának szükségességét, ami a napi/heti karbantartáshoz szükséges idő és erőfeszítés csökkenését eredményezi.

FieldBots
Flottamenedzsment

A letisztult FieldBots integráció lehetővé teszi, hogy több száz robotból álló flották központilag, egyetlen eszközzel kezelhetők legyenek. A professzionális takarítógép-kereskedői hálózatunkon keresztül történő kizárólagos forgalmazás garantálja a legjobb ügyfélszolgálatot, telepítést, képzést és támogatást, valamint a fogyóeszközökhöz és pótalkatrészekhez való hozzáférést.

AZ S170 NAVI JELLEMZŐI

Teljesítmény egy töltéssel
0
Prevádzková doba na jedno nabitie
0 h
Výška
0 cm
Cserélhető porzsák
0 l
Munkaszélesség (oldalkefe nélkül)170 mm
Munkaszélesség (oldalkefével)275 mm
Szeméttartály űrtartalma0.3 l
Cserélhető porzsák űrtartalma3.4 l
Teljesítmény egy töltésselakár 320 m²
Ajánlott használati terület20 – 300 m²
Takarítási sémaStrukturált 
Akkumulátor kapacitása5´200 mAh
Prevádzková doba na jedno nabitie akár 250 perc
Akkumulátor töltési ideje5.5 – 6 óra
NavigációLiDAR (nincs kamera)
Mászóképesség≤ 20 mm
Robot méretei350 x 350 x 98 mm
Dokkolóállomás méretei202 x 282 x 361 mm
Hálózati feszültség110-240 VAC
Hálózati frekvencia50/60 Hz
KomunikáciaWiFi
PorszűrőHEPA
SzenzorokÜtköző (bumper), ultrahang, LiDAR
Akkumulator típusaLítium-ion
Prehrať video

MOŽNOSTI TESTOVANIA

Predvádzanie robota

Zúčastnite sa bezplatnej ukážky čistiacich robotov v našej centrále, kde sa môžete presvedčiť, že RA660 sa dá ľahko nastaviť a efektívne prevádzkovať.Vaše otázky budú okamžite zodpovedané.

Testovanie u Vás

Robot môžete testovať na mieste použitia aj niekoľko týždňov, na čo poskytujeme nášho technika aj na 2 pracovné dni, ktorý zmapuje oblasť a robot naprogramuje. V prípade akýchkoľvek problémov garantujeme výjazd technika do 24 hodín. Ceny za testovanie na mieste použitia nájdete tu:

Prihláška

napr. Peter Veselý

KONTAKT