A Scrubber 50 egy tökéletes önvezérelt takarítórobot

Scrubber 50

Miért válassza a Scrubber 50-et?

Teljesítmény
0 m²/ó
Üzemidő
0 óra
Töltési idő
0 óra
Sebesség
0 m/s

Felhasználási területek

Termék jellemzői

Súlya (vízzel együtt)

307 kg

Munkaszélesség

460 mm

Méretek

810 x 700 x 1070 mm

Tiszta víz tartály

30 l

Szemetes űrtartalma

2x0,6 l

Hasznos teljesítmény

500-1200 m²/ó

Újrahasznosított víz tartály

24 l

Töltési idő

2 óra

Üzemidő

3-8 óra

Egy megállós önellátás

A Scrubber 50 Pro egy mesterséges intelligencia által vezérelt, autonóm padlósúroló robot, amely túllép az „automatizálás” határain. A tanulási algoritmusok integrálva vannak a 2D LiDAR, 3D és RGB kamerák szenzorfúziójába, amelyek a robot számára nagy pontosságú környezetérzékelést és fejlett működési döntéshozatalt biztosítanak a valós idejű helyzetnek megfelelően.

Minden a telefonján!

A Scrubber 50 Pro sokkal könnyebbé teszi a takarítást, minimális emberi beavatkozást igényelve. 
Érzékeli a környezeti változásokat, frissíti a térképet és valós időben újratervezi az útvonalát – nem kell mellette állni, nehogy eltévedjen vagy elakadjon. A választható munkaállomással a robot önállóan végezheti az automatikus töltést és víz utántöltést.  Emellett távoli hozzáférést kínál a Gausium mobilalkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan nyomon követhesd és irányíthasd a takarítási folyamatot.

Távvezérlés

Távolról aktiválhatja, szüneteltetheti vagy leállíthatja a takarítási feladatot okostelefonján.

Ütemezés

Állítson be egy feladatot az alkalmazásban és a robot automatikusan elkezdi a takarítást a megadott időpontban.

Adatjelentés

Kapjon részletes jelentéseket az üzemeltetési mutatókról és a történelmi statisztikákról az alkalmazáson keresztül. Ennek köszönhetően adatokat elemezhet ezáltal adatvezérelt döntéseket hozhat.

Fenntarthatóság a köbön!

A Scrubber 50 fenntartható, könnyen újrahasznosítható anyagokból készült. LFP akkumulátorokat használ, amelyek élettartama 2000 ciklus. Egy víz újrahasznosítási szűrőrendszerrel felszerelve 80%-kal csökkenti a friss víz felhasználását. Az automatikus folttisztító mód (Auto Spot Cleaning) biztosítja a leghatékonyabb működési útvonalat, így csökkentve a víz- és energiafogyasztást.

Tartós LFP akkumulátorok, 2000 ciklus élettartammal

Beépített víz fogyasztás csökkentő rendszer

Referenciák

Gyakran Ismételt Kérdések

Olyan felületen, amelyet kemény burkolat borít (ipari gyanta, PVC, járólapok). Ahol a tárgyak/gépsorok/átjárók közötti távolság nagyobb, mint 1,2m; van vízvételi, -leeresztési hely és akkumulátor töltéshez elektromos áram.

A robot megfelelő felszereltség és előkészítés mellett 7/24 órában képes dolgozni. Minél jobb a kihasználtsága, minél többet van üzemben, annál hamarabb térül meg és termel nyereséget /megtakarítást a robot. Kalkuláljon Ön is!

Igen, az akkumulátorok töltéséhez opcionálisan dokkoló állomás áll rendelkezésre.

A robot lítium akkumulátorának töltés nélküli munkaideje a takarítandó felülettől függően 5 óra.

A lítium akkumulátorok a töltési szabályok és ajánlások betartása mellett kb. 4000 alkalommal tölthetőek fel. A töltés gyorsasága függ attól, hogy a különböző töltőegységek közül, melyiket választja. (low, medium, high, extra high charger)

Igen. Mind a kívánt színben, mind a cég logójával ellátható a robot, amely így a cégnek nemcsak szorgos, de saját reklámhordozó munkatársává tehető.

Igen. Egy speciális joystick segítségével a robot manuálisan is vezérelhető, amelynek során az ember számára nehezen hozzáférhető területeken is, pl. gyártósorok és szállítószalagok alatt, a gyártási folyamat megszakítása nélkül is biztonságosan végezhető el a felületek takarítása. Ilyenkor a szenzorok egy része ki van kapcsolva és a robot emberi irányítás alatt áll.

Tesztelési lehetőségek

ROBOTBEMUTATÓ

Vegyen részt ingyenes robot bemutatónkon nagytarcsai telephelyünkön, ahol működés közben győződhet meg az RA660 Navi ipari takarítórobot egyszerű beüzemeléséről és hatékony működéséről. Felmerülő kérdéseit kollégáink azonnal megválaszolják.

HELYSZÍNI TESZT

A felhasználási helyen akár több héten át működtetheti és tesztelheti a robotot, melyhez 2 munkanap erejéig biztosítjuk technikus kollégánkat, aki elvégzi a terület feltérképezését és a robot felprogramozását. Az esetlegesen felmerülő problémák esetén garantáljuk kollégánk kiérkezését 24 órán belül. Helyszíni tesztre vonatkozó díjszabásainkat itt érheti el:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pl: Kiss Ádám
Bemutató típusa
Robot típusa
Feliratkozás a hírlevélre
Adatvédelmi nyilatkozat