S170 Navi - Professzionális porszívórobot flottamenedzsmenttel

S170 Navi

Miért válassza az S170 Navi-t?

Teljesítmény
0 m²/ó
Üzemidő
0 ó
Magasság
0 cm
Cserélhető porzsák
0 l

Felhasználási területek

Szállodák
Irodák
Kórházak
Sétahajók fedélzete
Bankok
Üzletek

Termék jellemzői

Súlya

Szeméttartály űrtartalma: 0,3 l 

Cserélhető porzsák űrtartalma: 3,4 l

Méretek

Magasság: 98 mm

Szélesség: 350 mm

Hosszúság: 350 mm

Munkaszélesség (oldalkefével): 275 mm

Akkumulátor

Töltési idő:

5,5 – 6 óra

Üzemidő:

250 perc

Teljesítmény egy töltéssel: Akár 320 m2

Mászóképesség

Mászóképesség:

20 mm > vagy kevesebb

HEPA porszűrő

Porszűrő: HEPA

Szeméttartály űrtartalma

0,3 l

Cserélhető porzsák űrtartalma

3,4 l

Magasság

98 mm

Munkaszélesség oldalkefével

275 mm

Méretek

350 x 350 x 98 mm

Töltési idő

5,5 - 6 óra

Üzemidő

250 perc

Teljesítmény egy töltéssel

Akár 320 m²

Porszűrő

HEPA

Mászóképesség

20 mm vagy kevesebb

FIELDBOTS FLOTTAMENEDZSMENT

A letisztult FieldBots integráció lehetővé teszi, hogy több száz robotból álló flották központilag, egyetlen eszközzel kezelhetők legyenek. A professzionális takarítógép-kereskedői hálózatunkon keresztül történő kizárólagos forgalmazás garantálja a legjobb ügyfélszolgálatot, telepítést, képzést és támogatást, valamint a fogyóeszközökhöz és pótalkatrészekhez való hozzáférést.

Együtt erősebb!

Egyedülálló porszívó robot koncepció, amelyet kifejezetten professzionális használatra fejlesztettek ki kemény padlók és rövid szálú szőnyegek számára, akár 300 m² területig.

Az S170 Navi forradalmasítja a professzionális padlótisztítást nagy irodaházakban (bankok, biztosítótársaságok, szoftvercégek, kormányzati épületek stb.), a szállodaiparban, korházlétesítményekben, sétahajókon és sok más helyen.

Kifejezetten kis és közepes méretű felületek tisztítására készült és a cserélhető porzsákos dokkolóállomásnak köszönhetően akár hosszú időn keresztül is emberi beavatkozás nélkül képes működni. Az S170 Navi igény szerint vagy ütemezés alapján, (24/7) teljesen autonóm módon tisztít.

Intelligens dokkolóállomás

Még nagyobb önállóság az intelligens töltő- és szívóállomásnak köszönhetően.

Minden Cleanfix S170 Navi porszívórobot alapfelszereltségként intelligens dokkolóállomással rendelkezik. A dokkolóállomás automatikusan feltölti a robot akkumulátorát és kiüríti a szeméttartályt. Az elszívás során összegyűjtött por és szennyeződés biztonságosan tárolódik a könnyen cserélhető porzsákban. Ezzel a dokkolóállomással (szervizállomás) minimálisra csökkenthetjük a takarító személyzet kézi beavatkozásának szükségességét, ami a napi/heti karbantartáshoz szükséges idő és erőfeszítés csökkenését eredményezi.

Az S170 robot működés közben

Referenciáink

Gyakran Ismételt Kérdések

Olyan felületen, amelyet kemény burkolat borít (ipari gyanta, PVC, járólapok). Ahol a tárgyak/gépsorok/átjárók közötti távolság nagyobb, mint 1,2m; van vízvételi, -leeresztési hely és akkumulátor töltéshez elektromos áram.

A robot megfelelő felszereltség és előkészítés mellett 7/24 órában képes dolgozni. Minél jobb a kihasználtsága, minél többet van üzemben, annál hamarabb térül meg és termel nyereséget /megtakarítást a robot. Kalkuláljon Ön is!

Igen, az akkumulátorok töltéséhez opcionálisan dokkoló állomás áll rendelkezésre.

A robot lítium akkumulátorának töltés nélküli munkaideje a takarítandó felülettől függően 5 óra.

A lítium akkumulátorok a töltési szabályok és ajánlások betartása mellett kb. 4000 alkalommal tölthetőek fel. A töltés gyorsasága függ attól, hogy a különböző töltőegységek közül, melyiket választja. (low, medium, high, extra high charger)

Igen. Mind a kívánt színben, mind a cég logójával ellátható a robot, amely így a cégnek nemcsak szorgos, de saját reklámhordozó munkatársává tehető.

Igen. Egy speciális joystick segítségével a robot manuálisan is vezérelhető, amelynek során az ember számára nehezen hozzáférhető területeken is, pl. gyártósorok és szállítószalagok alatt, a gyártási folyamat megszakítása nélkül is biztonságosan végezhető el a felületek takarítása. Ilyenkor a szenzorok egy része ki van kapcsolva és a robot emberi irányítás alatt áll.

Tesztelési lehetőségek

ROBOTBEMUTATÓ

Vegyen részt ingyenes robot bemutatónkon nagytarcsai telephelyünkön, ahol működés közben győződhet meg az RA660 Navi ipari takarítórobot egyszerű beüzemeléséről és hatékony működéséről. Felmerülő kérdéseit kollégáink azonnal megválaszolják.

HELYSZÍNI TESZT

A felhasználási helyen akár több héten át működtetheti és tesztelheti a robotot, melyhez 2 munkanap erejéig biztosítjuk technikus kollégánkat, aki elvégzi a terület feltérképezését és a robot felprogramozását. Az esetlegesen felmerülő problémák esetén garantáljuk kollégánk kiérkezését 24 órán belül. Helyszíni tesztre vonatkozó díjszabásainkat itt érheti el:

Kattintson a W-Robotics logóra és foglaljon időpontot most!

Foglaljon időpontot egy rövid, 30 perces konzultációra, ahol bármilyen kérdésére válaszolunk!