Alkalmazási Területek

Mert minden iparághoz rendelkezünk megfelelő takarítórobottal!

Élelmiszeripar

A takarítórobotok forradalmasíthatják az élelmiszeripari takarítást, mivel precíz és alapos tisztítási folyamatokat biztosítanak, amely elengedhetetlen a higiéniai előírások betartásához.

Higiénia

A takarítórobotok precízen eltávolítják a szennyeződéseket és kórokozókat, biztosítva az élelmiszer-biztonsági előírásoknak való folyamatos megfelelést.

Folytonosság

A robotok képesek a nap 24 órájában, megszakítás nélkül takarítani, csökkentve az emberi munkaerő szükségességét és biztosítva a gyártási területek tisztaságát a műszakok között is.

Költséghatékonyság

Az automatizált takarítás minimalizálja a munkaerő-költségeket és csökkenti a leállási időt, növelve ezzel az üzemi hatékonyságot és profitabilitást.

Vendéglátás és szállodaipar

A vendéglátó- és szállodaiparban a tisztaság és higiénia kiemelt jelentőséggel bír. A tiszta szobák és közösségi terek pozitív vendégélményt nyújtanak, ami hozzájárul a vendégek visszatéréséhez és a jó hírnév fenntartásához.

Rugalmasság

A takarítórobotok programozhatóak, így bármikor elvégezhetik a takarítást (például az éjszakai órákban), biztosítva ezzel a mindig makulátlan tisztaságot anélkül, hogy zavarnák a vendégeket vagy a működést.

Vendégélmény

A takarítórobotok csendesen és hatékonyan működnek, minimalizálva a vendégek zavarását és hozzájárulnak a nyugodt, kellemes környezet fenntartásához.

Tehermentesítés

Az automatizált takarítás lehetővé teszi a személyzet számára, hogy több időt fordítson a vendégek kiszolgálására és az egyedi igények kielégítésére, ami növeli a vendégek elégedettségét és a szolgáltatás minőségét.

Kiskereskedelem

A takarítórobotok használata a kiskereskedésekben számos előnnyel jár. Biztosítják a folyamatos és alapos tisztítást, növelik a vásárlói elégedettséget és hozzájárulnak a költséghatékonysághoz.

Felügyelet

A fejlett robot takarítógépek valós idejű adatokat szolgáltatnak a takarítási folyamatokról és eredményekről, lehetővé téve a menedzsment számára a hatékonyabb ellenőrzést és gyors reagálást a szükséges karbantartási feladatokra.

Tehermentesítés

A takarítórobotok tehermentesítik az alkalmazottakat a monoton és időigényes takarítási feladatoktól, lehetővé téve számukra, hogy a vevők kiszolgálására és az értékesítési tevékenységekre összpontosítsanak, ami növeli az üzlet hatékonyságát és bevételét.

Vendégélmény

A takarítórobotok biztosítják a folyamatosan tiszta és rendezett üzlethelyiséget, ami növeli a vásárlók elégedettségét, így több időt töltenek az üzletben és nagyobb valószínűséggel térnek vissza.

Miért éri meg robottakarításra váltani?

MEGTAKARÍTÁS

A takarítógépgyártás területén szerzett több évtizedes tapasztalat birtokában fejlesztettük ki a jövő kihívásainak is megfelelő automatizált robotokat, amelyek teljes önállósággal képesek a takarítási feladatokat magas színvonalon ellátni. Mivel a takarítás során a legnagyobb költségtényező az emberi munkaerő, a monoton munkafolyamatok átvállalásával a költségmegtakarítás jelentős és könnyen számszerűsíthető.

EGYSZERŰSÉG

Az automatizált munkafolyamatok teszik a robotjainkkal való takarítást egyszerűvé, hatékonnyá és gazdaságossá. A robot pontos munkakezdéséhez sosem férhet kétség; a munkakedve töretlen, egészsége kifogástalan; a munkájához szükséges idő, a felhasznált takarítószerek és víz mennyisége maximális pontossággal, előre kalkulálható; kiszámíthatósága, lojalitása minden tekintetben példaértékű.

INTELLIGENCIA

Az egyedülálló svájci mérnöki fejlesztés révén a legmodernebb érzékelőknek és fejlett beltéri navigációs algoritmusoknak köszönhetően a szoftver- és hardver optimális összhangban képes biztosítani a tökéletes és egyenletes minőségű takarítási eredményt.

BIZTONSÁG

Az egyedülálló svájci mérnöki fejlesztés révén a legmodernebb érzékelőknek és fejlett beltéri navigációs algoritmusoknak köszönhetően a szoftver- és hardver optimális összhangban képes biztosítani a tökéletes és egyenletes minőségű takarítási eredményt.

DOKUMENTÁCIÓ

Takarítási jelentések automatizált elkészítésével a mindenkori szabályozásoknak megfelelően dokumentálhatók: – a takarítási műveletek időtartama, ideje, a takarítási területek nagysága, elhelyezkedése. Ez különösen fontos a higiénia szempontjából érzékeny területen, mint kórházak, egészségügyi és szociális intézmények.

NYOMONKÖVETÉS

A mai kor kihívásainak megfelelően a robotok mozgása, akkumulátoraiknak töltöttsége és tartályaiknak telítettsége egy telefonos applikáció segítségével követhető nyomon. Így akár egy személynek több robot egyidejű felügyelete is gyerekjáték, mialatt egyéb más nem gépesíthető takarítási részfolyamatokat is elvégezhet.

Referenciák

További kérdése van? Segítünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén és egy rövid konzultáció keretein belül megválaszoljuk felmerülő kérdéseit.

Tesztelési lehetőségek

ROBOTBEMUTATÓ

Vegyen részt ingyenes robot bemutatónkon nagytarcsai telephelyünkön, ahol működés közben győződhet meg az RA660 Navi ipari takarítórobot egyszerű beüzemeléséről és hatékony működéséről. Felmerülő kérdéseit kollégáink azonnal megválaszolják.

HELYSZÍNI TESZT

A felhasználási helyen akár több héten át működtetheti és tesztelheti a robotot, melyhez 2 munkanap erejéig biztosítjuk technikus kollégánkat, aki elvégzi a terület feltérképezését és a robot felprogramozását. Az esetlegesen felmerülő problémák esetén garantáljuk kollégánk kiérkezését 24 órán belül. Helyszíni tesztre vonatkozó díjszabásainkat itt érheti el:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pl: Kiss Ádám
Bemutató típusa
Robot típusa
Feliratkozás a hírlevélre
Adatvédelmi nyilatkozat