S170 Navi – Professzionális porszívórobot flottamenedzsmenttelA világ első porszívórobotja flottamenedzsmenttel, amelyet professzionális padlótisztításra fejlesztettek.


Együtt erősebbek

Egyedülálló porszívórobot-koncepció, amelyet kifejezetten professzionális használatra fejlesztettek ki kemény padlóra és rövid bolyhos szőnyegekre, akár 300 m2/robotig.

Az S170 Navi forradalmasítja a professzionális padlótisztítást a nagy irodaházakban (bankok, biztosítótársaságok, szoftvercégek, kormányok, ...), a szállodaiparban, egészségügyi intézményekben, sétahajókon és még sok más területen.

Kifejezetten az egyes kis és közepes méretű felületekhez készült, és a cserélhető porzsákokkal ellátott dokkolóállomásnak köszönhetően akár hosszú ideig is használható emberi beavatkozás nélkül. Az S170 Navi igény szerint vagy ütemezetten, a nap 24 órájában, teljesen önállóan tisztít.

Intelligens dokkolóállomás

Még nagyobb önállóság az intelligens töltő- és szívóállomásnak köszönhetően.

Minden Cleanfix S170 Navi porszívórobot alapfelszereltségként intelligens dokkolóállomással rendelkezik. A dokkolóállomás automatikusan feltölti a robot akkumulátorát és kiüríti a szeméttartályt. Az elszívás során összegyűjtött por és szennyeződés biztonságosan tárolódik a könnyen cserélhető porzsákban.

Ezzel a dokkolóállomással (szervizállomás) minimálisra csökkenthetjük a takarító személyzet kézi beavatkozásának szükségességét, ami a napi/heti karbantartáshoz szükséges idő és erőfeszítés csökkenését eredményezi.

FieldBots
Flottamenedzsment

A letisztult FieldBots integráció lehetővé teszi, hogy több száz robotból álló flották központilag, egyetlen eszközzel kezelhetők legyenek. A professzionális takarítógép-kereskedői hálózatunkon keresztül történő kizárólagos forgalmazás garantálja a legjobb ügyfélszolgálatot, telepítést, képzést és támogatást, valamint a fogyóeszközökhöz és pótalkatrészekhez való hozzáférést.

AZ S170 NAVI JELLEMZŐI

Teljesítmény egy töltéssel
0
Timp de funcționare la o singură încărcare
0 ore
Înalțime
0 cm
Cserélhető porzsák
0 l
Munkaszélesség (oldalkefe nélkül)170 mm
Munkaszélesség (oldalkefével)275 mm
Szeméttartály űrtartalma0.3 l
Cserélhető porzsák űrtartalma3.4 l
Teljesítmény egy töltésselakár 320 m²
Ajánlott használati terület20 – 300 m²
Takarítási sémaStrukturált 
Akkumulátor kapacitása5´200 mAh
Timp de funcționare la o singură încărcare akár 250 perc
Akkumulátor töltési ideje5.5 – 6 óra
NavigációLiDAR (nincs kamera)
Mászóképesség≤ 20 mm
Robot méretei350 x 350 x 98 mm
Dokkolóállomás méretei202 x 282 x 361 mm
Hálózati feszültség110-240 VAC
Hálózati frekvencia50/60 Hz
ComunicareWiFi
PorszűrőHEPA
SzenzorokÜtköző (bumper), ultrahang, LiDAR
Akkumulator típusaLítium-ion
Rulează videoul

POSIBILITĂȚI DE TESTARE

Demonstrație robot

Participați la demonstrația noastră gratuită de roboți la site-ul nostru din Nagytarcsa, unde puteți fi siguri că robotul de curățare industrială RA660 Navi este ușor de instalat și de operat eficient. Colegii tăi îți vor răspunde imediat la întrebări.

Probă locală

Puteți opera și testa robotul la punctul de utilizare timp de până la câteva săptămâni, pentru care asigurăm colegul nostru tehnic până la 2 zile lucrătoare, care va cartografia zona și va programa robotul. În cazul oricăror probleme, garantăm sosirea colegului nostru în termen de 24 de ore. Puteți accesa tarifele noastre de testare la fața locului aici:

Aplică

ex. Maties Stefan

CONTACT