RA660 Navi M – A megbízható önállóság

RA660 NAVI M JELLEMZŐI

Teljesítmény
0 m²/ó
Üzemidő egy töltéssel
0 óra
Takarítási sebesség
0 m/s
Víztartály térfogata
0 l
Víztartály térfogata 45 l
Robot súlya ( vízzel együtt ) 260 kg
Magasság 880 mm
Méretek 930 x 850 x 880 mm
Kezelőfelület Külső hozzáférés
Vízszint jelzés Kezelőfelületen, illetve applikáción keresztül
Munkaszélesség 660 mm
Lítium akkumulátor üzemideje egy töltéssel 3.5 óra
Gél akkumulátor töltési ideje 4-5 óra
Lítium akkumulátor töltési ideje 40 perc ( 80 % ) 60 perc 100 %
Navigációs rendszer BlueBotics ANT® lite
Kommunikáció LTE, WiFi, GPS
Videó lejátszása

REFERENCIÁINK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Olyan felületen, amelyet kemény burkolat borít (ipari gyanta, PVC, járólapok).
Ahol a tárgyak/gépsorok/átjárók közötti távolság nagyobb, mint 1,2m; van vízvételi, -leeresztési hely és akkumulátor töltéshez elektromos áram.

A robot megfelelő felszereltség és előkészítés mellett 7/24 órában képes dolgozni. Minél jobb a kihasználtsága, minél többet van üzemben, annál hamarabb térül meg és termel nyereséget /megtakarítást a robot. Kalkuláljon Ön is!

Az akkumulátorok töltéséhez a dokkoló állomás jelenleg csak a Navi XL verzió estén áll rendelkezésre.

A robot akkumulátorának töltés nélküli munkaideje gél akkumulátorok esetén, a takarítandó felülettől függően 2,5 -3 óra; lítium akkumulátorok esetén 5 óra.

A gél akkumulátorokat a töltési szabályok és ajánlások betartása mellett kb. 800-1000 alkalommal lehet feltölteni. A lítium akkumulátorok élettartama négyszerese a gél akkumulátorok élettartamának, kb. 4000 alkalommal tölthetőek fel.

Igen. Mind a kívánt színben, mind a cég logójával ellátható a robot, amely így a cégnek nemcsak szorgos, de saját reklámhordozó munkatársává tehető.

Igen. Egy speciális joystick segítségével a robot manuálisan is vezérelhető, amelynek során az ember számára nehezen hozzáférhető területeken is, pl. gyártósorok és szállítószalagok alatt, a gyártási folyamat megszakítása nélkül is biztonságosan végezhető el a felületek takarítása. Ilyenkor a szenzorok egy része ki van kapcsolva és a robot emberi irányítás alatt áll.

TESZTELÉSI LEHETŐSÉGEK

Robotbemutató

Vegyen részt ingyenes robot bemutatónkon nagytarcsai telephelyünkön, ahol működés közben győződhet meg az RA660 Navi ipari takarítórobot egyszerű beüzemeléséről és hatékony működéséről. Felmerülő kérdéseit kollégáink azonnal megválaszolják.

Helyszíni teszt

A felhasználási helyen akár több héten át működtetheti és tesztelheti a robotot, melyhez 2 munkanap erejéig biztosítjuk technikus kollégánkat, aki elvégzi a terület feltérképezését és a robot felprogramozását. Az esetlegesen felmerülő problémák esetén garantáljuk kollégánk kiérkezését 24 órán belül. Helyszíni tesztre vonatkozó díjszabásainkat itt érheti el:

Jelentkezés

Pl: Kiss Ádám

KAPCSOLAT